TöitäKatso mitä olemme tehneet aiemmin

Esineiden internet,IoT

Esineiden internet mahdollistaa fyysisen laitteesi kytkennän verkkoon ja verkkopalveluihin.

Jätä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Profiilikuva pilven päällä

Mitä vain, missä vain, milloin vain

Esineiden internet mahdollistaa fyysisen laitteesi kytkennän verkkoon ja verkkopalveluihin. Mahdollistamme laitteesi tuottaman mittausdatan kytkennän mihin vain. Pystyt siis omalta työpisteeltäsi tarkkailemaan laitteesi tuottamaa dataa ja tarkastamaan kaipaako laitteesi esimerkiksi huoltoa ja lähettämään huollon paikalle vain tarvittaessa. Siirrettäessä dataa verkon yli mahdollistamme laitteiden tarkkailun, jopa toiselta puolelta maapalloa.

Toimitamme ymmärrettäviä ja visuaalisia verkko- ja mobiiliratkaisuita esineiden internettiin. Teemme ohjelmistoista yksinkertaisia ymmärtää, jolloin asetusten ja valikoiden selaaminen jää minimiin ja asiakas voi keskittyä itse palveluun ja ohjelmistoon.

Nopean, kokonaisen järjestelmän toimituksen mahdollistamme käyttämällä valmiita moduuleita, joilla hallitaan ympäristön rakentaminen. Voimme keskittyä vain siihen mitä osaamme parhaiten, ohjelmointiin.

Profiili raketin ympärillä

Rakenne

Tyypillinen rakenne IoT ratkaisulle

Mittalaite

Pilvipalvelin

Verkkopalvelu

Määrittely

Kaikki alkaa määrittelystä. Mitä tietoja haluatte nähdä lopputuotteessa ja kenelle se näytetään? Tarvitseeko sivuston olla luettavissa liikkuvan työn tekijälle vai vain paikallaan olevalle tarkkaamolle? Onko laitteenne IoT valmis vai tarvitseeko se vielä määrittelyä fyysisessä rajapinnassa? Mitä väyliä laitteessa on käytössä, tarvitseeko suunnitella lisälaitteistoa? Onko teillä käytössä jo ohjelmia joihin tarvitsisi liittyä vai aloitetaanko ohjelmistokehitys alusta? Millaisessa ympäristössä laitetta käytetään? Kun näihin kysymyksiin saadaan vastattua laitteen määrittelyvaiheessa, lopputulos on paras mahdollinen.

Ohjelmisto

Tarvitsit sitten yksisuuntaisen kuuntelun laitteellesi tai kaksisuuntaisen ohjattavuuden, me toteutamme sen. Arkkitehtuurin valinnassa huomioimme laitteen käyttämät resurssit, jos kyse on yksinkertaisemmasta laitteistossa, voimme käyttää kevyempää rautaa, jolloin käytämme matalamman tason kieliä. Monimutkaisimmissa järjestelmässä kehitämme järjestelmänne järeämmälle raudalle, sekä korkeamman tason ohjelmistoille. Tarjoamme IoT-lukuohjelmia meidän omilla palvelimilla, johon data lähetetään verkon yli turvallisesti. Tietoturva on muutenkin meille ykkösasia. Voimme vaihtoehtoisesti integroida laitteen jo teillä olemassa oleviin järjestelmiin.

Toteutus

Rakennamme IoT-prototyypit valmiiden HW ratkaisujen pohjalle, jolloin vikasietoisuus kasvaa ja voimme keskittyä asian ytimeen, eli ohjelmointiin ja laitteen integrointiin järjestelmäänne. Valmis rauta mahdollistaa todella nopean toimituksen ja käyttöönoton asiakkaalle. Näin saamme pidettyä kehityskulut kurissa ja toiminnan ketteränä. Tuo ideasi meille niin ratkaistaan yhdessä siihen kohdistuvat ongelmat ja luodaan teillekin tulevaisuuden laitteisto.

Ylläpito ja jatkokehitys

Kun laitteisto on pilotoitu ja toimitettu asiakkaalle, jatkamme hyvin usein työtä sen parissa. Lisäominaisuuksille on aina tarvetta ja asiakas huomaa tässä vaiheessa, mihin kaikkeen IoT-ratkaisuilla voidaan päästä. Kun pidämme ohjelman skaalattavana ja ammattimaisesti rakennettuna, ominaisuuksien lisäys on vaivatonta. Myös palvelun ulkoasun päivitys on arkipäivää meille.