TöitäKatso mitä olemme tehneet aiemmin

Kotisivutyritykselle

Tarjoamme sinulle ammattimaiset kotisivut, jotta saavutat yrityksellesi uskottavuutta ja tulet löytymään hakutuloksista järkevillä ratkaisuilla ja kuluilla!

Jätä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Profiilikuva pilven päällä

Nykyään kotisivujen tärkeys on noussut huomattavasti siitä mitä se on ollut aikaisemmin. Ihmiset etsivät tietoja kaikesta internetin avulla – joten jos sinulla ei ole kotisivuja jäät helposti huomaamatta. Jos sinulla on jo valmiina kotisivut, mutta ne ovat huonosti toteutettu ja suunniteltu, niin hyvin mahdollisesti potentiaalinen asiakas vaihtaa kilpailijan sivuille.

Vaikka huonolaatuiset kotisivut ovat silti paremmat kuin ei mitään, tulisi niihin panostaa.

Kotisivujen tärkein tehtävä on kasvattaa yrityksen myyntiä tai tunnettavuutta, riippuen siitä mitä kotisivuilla haetaan. Kotisivujen täytyy pystyä todistamaan sinun ammattiosaaminen ja sen lisäksi niiden on tehtävä ostaminen / tiedon etsiminen asiakkaalle helpoksi.

Teemme sinulle toimivat ja silmää miellyttävät kotisivut, jotka auttavat sinua tavoittamaan uusia asiakkaita ja saamaan yrityksesi kasvamaan.

Tarjoamme sinulle ammattimaiset kotisivut, jotta saavutat yrityksellesi uskottavuutta ja tulet löytymään hakutuloksista järkevillä ratkaisuilla ja kuluilla!

Applikaatio layoutit

Mitä ovat kotisivut?

Kotisivut ovat verkkosivu, mikä on suunniteltu sinun tarpeittesi mukaan. Se on tärkeä tiedotus- ja markkinointikanava ja se saattaa olla myös monen asiakkaan ensimmäinen kosketus yritykseesi. Kotisivuihin tarvitaan asiakasta puhuttelevaa sisältöä ja edustava ulkoasu, mikä auttaa sinua menestymään, sekä kotisivut ovat yritykselle merkittävä osa yrityksesi julkisivua, joka palvelee asiakkaitasi päivin ja öin.

Hyvin toteutetut ja suunnitellut kotisivut ovat verkkosivustosi asiakaspalvelija ja myyjä. Ne etsivät sinulle uusia asiakkaita, uusia kontakteja sekä uusia projekteja. Kotisivut tulee suunnitella asiakasta varten. Vaikka sinusta jokin asia olisi itsestäänselvyys niin tuleva asiakas ei välttämättä tiedä juuri sinun ammattisanastoa, vaan se tulisi kertoa selkeästi heille. Kotisivut ovat sinun asiakkaillesi, ei sinulle tai yrityksellesi – joten ota se huomioon niitä suunnitellessa.

Voit tehdä ainoastaan kerran ensivaikutelman, joten tee se huolella ja hyvin

Mikä olisi sen parempaa kuin tyytyväinen asiakas, joka kehuu saamaansa palvelua ystävilleen? Hyvä sisältö auttaa sinua palvelemaan uusia kuin vanhoja asiakkaita.

Kotisivujen tarkoitus on kehittää yritystäsi. Monesti kotisivut jäävät tekemättä, tai niihin ei panosteta mikä taas antaa huonon vaikutelman yrityksestäsi, sillä nykyään kaikki löytyy internetistä. Oikein suunniteltuna ja toteutettuna kotisivut ovat tehokas markkinoinnin ja myynnin työkalu ja jonka avulla sinun ei välttämättä tarvitse maksaa siitä, että tulet näkymään hakutuloksissa.

Kotisivuissa on huomioitava sen helppokäyttöisyys. Ihmiset ovat tottuneet, että tietyt elementit löytyvät tietyiltä paikoilta ja jos siirrät niitä paljon ja haluat luoda aivan uudenlaisen sivuston, on navigointi hankalaa ja hidasta. Siihen voi tottua, mutta saatat menettää kymmeniä tai satoja asiakkaita sen takia. Siksi on kiinnitettävä huomiota siihen, että sivuilla navigointi on yksinkertaista ja helppoa.

Responsiiviset kotisivut

Kotisivujen on pystyttävä tarjoamaan käyttäjilleen hyvä kokemuksen alustalla kuin alustalla. Sivujen on pystyttävä toimimaan responsiivisesti niin pöytätietokoneella, tableteilla kuin älypuhelimilla.

Tuotamme jokaisesta kotisivusta responsiivisen, jotta se olisi paras mahdollinen kokemus asiakkaallesi alustasta riippumatta.

Mitä responsiivisuus tarkoittaa? Se on sitä, että sama sivusto mukautuu eri laitteille sopivaksi. Hyvänä esimerkkinä on se, että pöytätietokoneella kuvat ja teksti on suurempia kuin taas kännykällä. Eli sivut skaalautuvat näytön koon mukaan.

On tärkeää, että sivut, ei pelkästään kotisivut vaan kaikki internetsivut olisivat responsiiviset. Mikään ei ole sen ärsyttävämpää kuin etsiä kännykällä tietoja yrityksestä / paikasta ja yrityksen sivuja ei ole tehty mobiiliystävälliseksi. Kuvat eivät mahdu näytölle, teksti on aivan liian suurta ja kokonaisuutena sinun on hankala käyttää kännykällä sivuja.

Responsiivisuuden lisäksi teemme kotisivuista laadukkaat ja hakukoneystävälliset.

Profiilikuva hehkulampun päällä

Kotisivujen suunnitteluprosessi

Alla olevista kohdista voit miettiä jo etukäteen sitä, mitä tulet tarvitsemaan juuri sinun kotisivuillasi.

Ulkoasun tyyli:

 • Minulla on jo kotisivuille suunniteltu ulkoasu

 • Tarvitsen yksinkertaisen ulkoasun

 • Tarvitsen kustomoidun ulkoasun

 • Tarvitsen ainutlaatuisen – räätälöidyn yksilöllisen ulkoasun

Logo:

 • Tarvitsen logon

 • Minulla on jo logo

 • Minulla on jo logo, mutta sitä pitää työstää

Verkkokauppa:

 • En tarvitse verkkokauppaa

 • Tarvitsen yksinkertaisen verkkokaupan

 • Tarvitsen monipuolisen verkkokaupan

Sisältö:

 • Tuotan sisällön itse

 • Haluan, että minulle tuotetaan sisältö

Miten kotisivujen rakennusprosessi etenee?

Suunnittelu & Tilaus

 • Kotisivujen suunnittelu aloitetaan vaihtamalla ideoita ja ajatuksia verkkosivuston tekijän ja tilaajan kesken. Tilaaja kertoo toiveet ja sen, mitä haluaisi sivuilta sekä mihin tarkoitukseen sivut ovat. Tämän avulla saamme paremman käsityksen siitä, mitä projektilta halutaan, mikä on päämäärä ja haluttu lopputulos.

 • Keskustelemme siitä, onko sinulla jo valmiina sisältö, täytyykö sitä muokata vai suunnittelemmeko me sisällön sinulle. Onko sinulla valmis suunnitelma siitä miltä sivujen tulisi näyttää vai onko sinulla muiden verkkosivuista kuvia. Kuvia siis siitä minkä tyylistä sivustoa haet ja mistä pidät. Millaisia ovat kotisivuilla käytettävät kuvat ja logot, onko niitä vai tuotammeko me ne sinulle.

 • Tarvitsetko verkkokaupan vai et.

 • Verkko-osoitteen ja webhotellin hankkiminen. Entä yrityksen sähköpostitilit? Luommeko sinulle yrityksen sähköpostiosoitteet verkko-osoitetta ja palvelinta käyttäen eli @yrityksesi.fi-pääte, mikä taas antaa ammattimaisemman kuvan yrityksestäsi kuin käyttämällä ilmaisia @gmail.com tai @hotmail.com-päätteitä.

Suunnittelu & Luonnos

 • Teemme raakavedoksen, eli luonnoksen siitä, miltä kotisivujen tulisi näyttää. Tähän mennessä tekstien ei tarvitse olla vielä valmiina eikä kuvia päätetty, mutta tulet näkemään osviittaa ja värimaailmaa siitä miltä sivut tulevat näyttämään. Lähetämme nämä sinulle ja pääset itse kommentoimaan sivuja sekä kertomaan mielipiteesi.

 • Tämän jälkeen teemme tarvittavat muutokset ja sen jälkeen alamme lisäämään tekstejä ja kuvia paikoilleen. Saatuamme ne valmiiksi, lähetämme tuloksen uudelleen sinulle nähtäväksi ja pääset kertomaan mielipiteesi ja teemme tarvittavat muutokset ja korjaukset.

Viimeistely & Kotisivujen asennus

 • Asennamme sivun oikeaan osoitteeseen ja teemme viimeistelyt ja hienosäädöt.

Julkaisu & Ylläpito

 • Sivut julkaistaan ja annamme sinulle tarvittavan ohjeistuksen sivujen ylläpitämiseen.

 • Käymme huolellisesti läpi ja varmistamme, että kotisivut toimivat eri laitteilla ja skaalautuvat niiden näyttöjen mukaan. Varmistamme, että jokainen linkki ja mahdolliset lisätoiminnot, kuten yhteydenottolomakkeet, verkkokaupan tilaukset jne. toimivat niin kuin niiden pitääkin.

 • Nyt sinun on aika vain nauttia uusista sivuista ja niiden tuomista uusista asiakkaista!

Teknisten osien tärkeys

Kotisivuissa kuin muissakin verkkosivuissa on huomioitava, että koodin tulee olla pakattu. Eli niin sanotusti koodia täytyy pienentää ja sieltä tulee poistaa ylimääräiset enterit, tyhjät välit, pilkut ja pisteet mitä ei tarvita, eli kaikki mikä vie ylimääräistä tilaa.

On myös otettava huomioon, että mobiililaitteilla saa huonommat pisteet mikäli sivu latautuu hitaasti. Nykyään kun suurin osa ihmisistä käyttää älypuhelimia, on siihen kiinnitettävä erityisesti huomiota.

Siihen mitkä vaikuttavat sivun latautumisnopeuteen on monia objekteja. Esimerkiksi jos kotisivuille laitettavat kuvat ovat liian suuria ja kuvia on paljon, sivujen latausnopeus hidastuu huomattavasti. Kuvat tulee editoida juuri oikean kokoisiksi huomioiden sille tarkoitetun paikan internetsivuilla.

Googlelta löytyy hyvä latausnopeuksien seuraamiseen tarkoitettu sivusto https://testmysite.withgoogle.com/intl/fi-fi.

Mobiililaitteilla on myös kiinnitettävä huomiota siihen etteivät objektit ole liian pieniä. Jos teksti on liian pientä, liian tiheää ja sinulla on linkkejä sivuilla, on erityisesti kiinnitettävä huomiota siihen, että tekstin linkkien tulee olla painettavissa. Jos linkit ovat liian lähellää toisiaan, saatat vahingossa painaa viereistä linkkiä tarkoittamatta.

Kaiken yllämainitun lisäksi, myös cachen käyttö on tärkeää tiedonsiirron vähentämiseksi. Cache on välimuisti eli nopea muisti, jonka tehtävä on nopeuttaa tietokoneen toimintaa.

Vinkkejä sisältöön

Sisällöntuotanto

Kun kotisivuja aletaan rakentamaan ja päätät itse kirjoittaa tekstit, on hyvä muistaa ottaa huomioon Googlen hakukoneet, miten teksti on kirjoitettu, mitä hakusanoja ja kuinka paljon niitä on käytetty. Hyvä aloituspiste on kirjoittaa ylös hakusanoja millä kilpailijasi löytyvät Googlesta.

Hakukoneoptimoinnissa on huomioitava esimerkiksi kotisivujen sisältö sekä sen otsikot. Lisäksi on huomioitava hakusanojen oikeaoppinen sijoittelu kotisivuille. On mietittävä, halutaanko luoda jokaiselle tärkeälle hakusanalle oma, niin sanottu alasivu sekä siihen liittyvä vahva ja oleellinen sisältö, mikä auttaa hakukoneoptimoinnissa.

Tekstiä tulisi olla ja liian lyhyt teksti ei auta sinua sijoittumaan hyvin hakutuloksissa ja liian puutteellinen teksti taas ei ole hyvä yrityksesi kannalta. Sisällössä on huomioitava rakenne, logiikka, lauserakenteet ja ylipäätänsä kielioppi. Riippuen siitä, kuka on kohderyhmäsi, ovatko he iäkkäitä ihmisiä, keski-ikäisiä, aikuisia, nuoria-aikuisia, teinejä, lapsia on kielen rakenteeseen hyvä kiinnittää huomiota ja siihen miten kieltä käytetään.

On myös hyvä miettiä sisällön suhteen sitä, mitä ja miten yrityksesi toimintaa voitaisiin esitellä mahdollisimman tehokkaasti. Mikä on se sinun juttusi? Blogi? Portfolio toteutuneista töistäsi? Käynnissä oleva projekti? Mikä on sinun mielestäsi arvokasta yrityksellesi?

Silti tekstien suhteen paras vaihtoehto olisi saada ammattikirjoittaja kirjoittamaan ja auttamaan sinua sisällöntuotannossa, sillä sisältö on tärkein asia kotisivuillasi. Ammattikirjoittajan palvelut tottakai maksavat aina vähän enemmän, mutta heidän tuottamansa teksti on yleensä laadukkaampaa ja sillä saattaa olla parempi vaikutus kotisivujesi ja yrityksesi menestykseen.

Kuvamateriaali

Olet varmaan kuullut sanonnan: “kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”. Tämä pitää paikkaansa ja siksi on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota kuviin mitä kotisivuille laitetaan. Kuvien tulisi olla laadukkaita. Laadukkaiden kuvien käyttö luo kotisivuilla selkeän mielikuvan yrityksestä ja ihmisistä sen takana.

Hakukoneoptimointi

Teemme kotisivuista hakukoneoptimoidut – näin ollen tulet erottumaan paremmin hakutuloksissa. Hakukoneoptimoiduissa kotisivuissa on tärkeää verkkosivujen sisältö, mikä koostuu uniikista sisällöstä ja harkituista avainsanoista.

Eli niin sanotusti hakukoneoptimointi parantaa kotisivujen / verkkosivustojen sijoittumista luonnollisissa hakutuloksissa niihin käytettävillä avainsanoilla. Sen avulla tavoitat entistä paremmin ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita tuotteistasi.

Vaikka sivustosi olisi viimeisen päälle suunniteltu ja kaikki näyttäisi pintapuolin täydelliseltä, ei siitä ole hyötyä jos asiakkaat eivät löydä sivustoasi. Hakukoneoptimoinnin tulokset eivät näy heti, vaan pidemmällä aikavälillä alat saamaan tuloksia ja samalla tulet säästämään aikaa ja rahaa.

Mitä hyötyä hakukoneoptimoinnista on?

 • Potentiaaliset asiakkaat löytävät tuotteesi ja palvelusi paremmin

 • Potentiaaliset asiakkaat löytävät tuotteesi ja palvelusi paremmin

 • Hakukonenäkyvyys paranee huomattavasti

 • Käyttäjät klikkaavat mieluummin luonnollista kuin maksettua hakutulosta

Hakukoneoptimointi pystyy mittaamaan tarkasti. Niiden avulla pystymme selvittämään, kuinka hyvin kotisivusi löytyy hakutuloksissa.

Kehityksen mukana pysyminen

Maailma kehittyy koko ajan ja sen mukana pysyminen on välillä haastavaa. Kotisivujen on hyvä olla modernit ja helppokäyttöiset.

Mitä kotisivuissa on huomioitava

Kotisivuissa on osattava huomioida ja suunnitella tekstit, kuvat, sekä kotisivujen rakenne.

Teksti on osattava suunnitella oikein, jotta se olisi SEO-ystävällistä ja se on osattava jaotella siten, että se on helppolukuista ja selkeää. Fonteista, kirjaimien koosta aina tekstien väreihin on hyvä kiinnittää huomiota ja panostaa niihin, jotta lopputulos olisi myös silmää miellyttävä.

Kuvat mitkä laitetaan kotisivuille tulee myös suunnitella huolellisesti. Ovatko kuvat itse otettuja vai ostettu jostain kuvapankista, entä kaikki julkaisuoikeudet jos et omista kuvaa. Ne saattavat vaikuttaa pieniltä asioilta, mutta ne on otettava huomioon. Esimerkiksi liian suuren kuvan lisäämistä kotisivuille on vältettävä, sillä se tulee hidastamaan kotisivujen latausnopeutta, mikä taas vaikuttaa siihen jaksavatko ihmiset odottaa sivujen latautumista ja kuinka hyvät pisteet Google tulee antamaan sivuistasi. Kuva tulisi muokata ja jalostaa sen kokoiseksi mitä se vähintään vaatii soveltuakseen sille tarkoitettuun paikkaan kotisivuilla.

Fonttehin, kirjainten kokoon sekä tekstien väreihin on kiinnitettävä huomiota. Esimerkiksi liian pieniä tai liian suuria kirjaimia on hankala lukea. Fontin värillä on myös suuri merkitys. Liian vaaleaa ei välttämättä näe kunnolla lukea, mutta myös ihan kokonaan mustan värin käyttämistä kannattaa välttää sillä pidempään luettaessa se saattaa alkaa väsyttää lukijan silmiä, joten oikean fontin värin löytäminen on tarkkaa. On myös osattava miettiä, mitkä värit sopivat keskenään ja mikä on kotisivujen teeman väri.