TöitäKatso mitä olemme tehneet aiemmin

Web-kehitys

yrityksen tarpeisiin!

Jätä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Profiilikuva pilven päällä

Web-kehitys

Web-kehitys on selainpohjaisia sovelluksia tuottavaa ohjelmistokehitystä. Suunnittelemme ja toteutamme web-kehitystä yritysten tarpeisiin. Kartoitamme alussa yrityksen liiketoiminnan ja suunnittelemme projektit tukemaan liiketoimintaa. Meiltä löytyy vahva tekninen osaaminen web-pohjaisten sovellusten kehittämiseen koko projektin elinkaaren aikana. Teemme web-kehitystä yritysten sisäiseen kuin ulkoiseen käyttöön.

Web-kehitys ja sen suunnittelu ei ole helppoa, se on haastavaa mikä vaatii osaamista usealta eri saralta kuten, koodaus, design, sisällön suunnittelu, hakukoneoptimointi ja hallinta.

Yleensä web-sovelluksia tehdään ja toteutetaan liiketoimintaprosessien tehostamiseksi, tueksi, tai edistämään palveluiden digitalisointia, mutta toteutamme myös web-kehitystä ihan startup meiningillä. Jokainen webkehitys projekti on erilainen ja jokaisessa projektissa on omat haasteensa, mutta jokaista niistä lähdemme toteuttamaan innolla, oli se sitten aiemmin kehitetyn ohjelmiston päivittämistä, korjaamista, jatkokehitystä tai ihan uuden verkkopohjaisen sovelluksen kehittäminen.

Profiili raketin ympärillä
Applikaatio layoutit

Oikean ohjelmointikielen valitseminen on tärkeää

Web-kehityksessä käytämme ja hyödynnämme uusimpia web-kehityksen työkaluja, sekä ohjelmointitekniikoita. Kehitämme ja koulutamme itseämme aina kun siihen on mahdollisuus projektien välissä juuri siksi, että pystymme tarjoamaan sinulle parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Ohjelmointikieliä on satoja, ellei jopa tuhansia. Tunnetuimpia kieliä on esimerkiksi PHP, Java, Scala, Python, Ruby, Node ja SAS.

Oikean ohjelmointikielen valitseminen on tärkeää jokaiselle ohjelmistoprojektille. Toinen kieli voi olla esimerkiksi parempi ja edullisempi vaihtoehto tietylle asialle kun toiseen taas täytyisi käyttää tuplasti aikaa tai rahaa ja silti lopputuloksena voisi olla projektin huono suorituskyky. Webkehitys projekteissa valitsemme kustannustehokkaimmat ja projektin suorituskyvyn kannalta parhaiten sopivan ohjelmointikielen takaaksemme sen, että projekteilla on mahdollisuus toteutua.

Web-kehityksen suunnitteluprosessi

Teemme tiiviisti yhteistyötä web-sovelluksen tilaajan kanssa ja teemme työmme joustavasti muutoksien suhteen. Jos sinulle tulee kesken kaiken mieleen uusia asia minkä haluaisit lisätä projektiin, kerro siitä rohkeasti meille ja teemme aikatauluihin tilaa jotta saamme sen sinne suunniteltua ja lisättyä.

Teemme koko webkehitys projektin ajan testausta ja varmistamme, että kaikki tulee toimimaan niinkuin pitää. Valitsemme projektiin parhaiten sopivat teknologiat ja hyödynnämme niitä. Mielestämme on tärkeää keskustella tilaajan kanssa realistinen budjetti ja aikataulu, jottei yllätyskuluja syntyisi tai aikataulut venyisi.

Olemme sitä mieltä, että jokainen webkehitys projekti on uniikki ja jokainen projekti tullaan rakentamaan siihen tarkoitukseen mihin sen käyttötarkoitus on suunniteltu. Rakennamme ohjelmistot sinua tai yritystäsi varten, emme itseämme.

Meidän web-kehitys prosessimme

Konsultaatiotapaaminen:

Aloitamme projektin läpikäymisellä, suunnittelulla, budjetoinnilla ja aikataulutuksella.

Prototyypin tekeminen:

Saamiemme tietojen perusteella teemme prototyypin projektista mitä käytämme runkona ohjelmiston kehittämisessä. Näytämme prototyypin sinulle, jotta voit kertoa meille mielipiteesi (tämä on mielestämme tärkeää, jotta lopputuloksena saataisiin sinunlaisesi tuote mihin olet tyytyväinen).

Kehitys:

Aloitamme ohjelmiston kehittämisen ja pidämme sinut ajan tasalla tasaisin väliajoin, jotta sinä tiedät missä kohtaa projektia olemme ja pääset samalla seuraamaan kehitystä.

Testaus:

Testaamme ohjelmistoa koko kehityksen ajan, mutta ennen käyttöönottoa ja ohjelmiston julkaisua testaamme tuotteen joko sisäisesti, tai sinun testiryhmän kanssa ohjelmiston kaikissa ympäristöissä löytääksemme mahdolliset bugit.

Käyttöönotto & julkaisu:

Lopulta kun testaus on loppunut ja bugit korjattu, on aika julkaista ohjelmisto ja ottaa se käyttöön. Kerromme vielä lopuksi tarvittavat ohjeistukset ohjelmiston ylläpitämiseen.

Ketterä ohjelmistokehitys

Suosimme ketteriä menetelmiä ohjelmistokehityksessä ja toimimme aina asiakaslähtöisesti, jotta projekti tulee vastaamaan asiakkaan tarpeita. Ketterä ohjelmistokehitys minimoi riskejä ja antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa projektin kulkuun koko ohjelmistosuunnittelun ajan.

Web-kehityksen käyttökohteita

Kustomoidut myynti ratkaisut:

Jos sinulla ei ole tuotteita/tarvetta verkkokauppaan, mutta tarvitset silti jonkinlaisen myynti ratkaisun, pystymme tuottamaan esimerkiksi erilaisia osto/myynti järjestelmiä ja räätälöimään ne juuri sinun tarpeisiin.

Kustomoitujen myynti ratkaisujen edut:

 • Ohjelmisto räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Yrityksen sisäinen ohjelmisto:

Yrityksen sisäinen ohjelmisto voi olla esimerkiksi tuntiseuranta, työvuorolistat, periaatteessa mikä tahansa maan ja taivaan välillä mikä voidaan sähköistää. Yrityksen sisäisellä ohjelmalla pystyt sähköistämään, siirtämään ja muuttamaan liiketoimintaa nykyaikaan ja sen avulla tulet säästämään aikaa ja rahaa.

Yrityksen sisäisen ohjelmiston edut:

 • Säästät aikaa ja rahaa
 • Saat muutettua liiketoimintasi nykyaikaan
 • Ohjelmisto räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Verkkokauppa:

Web-kehityksen ehkä tunnetuimmista ohjelmistoista on verkkokauppa. Verkkokauppa on erinomainen tapa tavoittaa uusia asiakkaita ja lisätä yrityksesi myyntiä. Verkkokaupan avulla voit myydä niin B2C- kuin B2B-tuotteita.

Verkkokaupan kehityksessä on olennaista määrittää montako tuotetta verkkokauppaan viedään. Sen pohjalta pystymme arvioimaan, että voidaanko hintoja ja tuotetietoja ylläpitää manuaalisesti vai onko tarvetta suunnitella ja rakentaa integraatioita. Esimerkkinä integraatioista on toiminnanohjaus ja varastojärjestelmät. Näiden lisäksi on arvioitava mikä tai mitkä maksujärjestelmät sopivat parhaiten sinun verkkokaupparatkaisuun.

Verkkokaupassa on kyse kokonaisuuden hallinnasta. Verkkokaupan julkaisemisen jälkeen on mietittävä tavoitteet ja esimerkiksi verkkokaupan digimarkkinointia.

Verkkokaupan edut:

 • Verkkokauppa mahdollistaa uuden myyntikanavan yrityksellesi
 • Verkkokauppa laajentaa asiakaskuntaasi ja kasvattaa myyntiäsi
 • Säästää aikaasi
 • Verkkokaupan perustaminen on nopeaa
 • Verkkokauppa vahvistaa yrityksesi brändiä ja tunnettavuutta
 • Yrityksesi voi säästää vuokra- ja palkkakustannuksissa
 • Yrityksesi verkkokauppa on aina auki asiakkaita varten
 • Sinulla on mahdollisuus laittaa verkkokauppaan asiakaspalvelu ja määrittää milloin asiakaspalvelija on paikalla vastaamassa kysymyksiin

Erinäiset SaaS-palvelut:

Mitä SaaS-palvelut tarkoittaa? SaaS lyhenne tulee englannin kielen sanoista Software as a Service. Se tarkoittaa sitä, ettei ohjelmistoja asenneta asiakkaan laitteistoihin vaan ne yleensä toimivat palveluntarjoajan ylläpitämällä palvelimella tietoverkon kautta. Yleensä tällöin ohjelmistoa käytetään internet-selaimen avulla. SaaS-palvelussa asiakas maksaa ohjelmistosta palvelumaksun muodossa eikä osta ohjelmistolisenssejä itselleen.

Eli yksinkertaisesti SaaS-palvelulla tarkoitetaan pilvessä sijaitsevaa ohjelmistoa, jota palveluntarjoaja ylläpitää. Sen palvelut välitetään verkkoselaimen kautta, applikaationa tai näiden hybridinä. Näistä suosituin tapa välittää palvelut on verkkoselaimen kautta.

SaaS on vuokrattava ohjelmisto. Yleensä sen käyttäjät eivät itse omista kyseistä ohjelmistoa vaan käyttöoikeus vuokrataan SaaS-palvelun tarjoajalta. Usein hinnoittelu perustuu käyttömäärään tai käyttöaikaan ja tavallisimpana hinnoittelumallina voidaan pitää kiinteää kuukausikohtaista hintaa.

Lähtökohtaisesti SaaS-palvelut ovat standardoituja, minkä vuoksi niitä voidaan myydä/ostaa skaalautuvasti. SaaS-palveluissa on silti huomioitu asiakaskohtainen räätälöinti tarjoamalla palvelusta eri tuotevariaatioita asiakassegmenttien ja käyttötarpeiden mukaan.

SaaS-palvelut ovat tulleet jäädäkseen. Ne ovat nykyaikaa ja sinun ei tarvitse enää käyttää asennettavia cd-levyjä, jotka vaativat suuria investointeja, lisenssimaksuja ja päivittämistä.

SaaS-palveluiden tuomiin etuihin kuuluu esimerkiksi:

 • Minimaaliset investointikustannukset
 • Todella nopea käyttöönotto
 • Ei tarvitse maksaa ohjelmistolisenssi maksuja
 • Asiakkaan ei tarvitse huolehtia ohjelmistojen päivityksistä
 • Virustorjunta sekä tietoturva on aina ajan tasalla