TöitäKatso mitä olemme tehneet aiemmin

Ohjelmistokehitysratkaisut

Teemme ohjelmistosuunnittelua asiakkaan ehdoilla.

Jätä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Profiilikuva pilven päällä

Ohjelmistokehitys

Teemme ja suunnittelemme tietojärjestelmiä, eli ohjelmistoja. Ohjelmistoja pystytään ohjaamaan esimerkiksi tietokoneiden, tablettien, älypuhelimien, radioiden ja vaikkapa autojen avulla. Yhteiskuntamme on digitalisoitunut ja tietotekniikka sekä ohjelmistokehitys on kasvanut ja avannut yrityksille ihan uudet markkinaraot. Tämän ansiosta ohjelmistokehitys on muuttunut valtavasti ja enään mielikuvitus on sinulle rajana.

Ohjelmistokehitys muuttuu ja kasvaa kovaa vauhtia, sen myötä teknologioita ja ohjelmoitavia alustoja on monia. Onkin tärkeää osata yhdistää oikeat teknologiat ja kulloinkin vallitsevat trendit. Niitä yhdistämällä pystymme tarjoamaan sinulle monipuoliset ja tehokkaat ohjelmistokehitys ratkaisut. Meidän ammattitaitomme perustuu moderneihin ja johtaviin ratkaisuihin ohjelmistosuunnittelussa. Me tulemme ratkaisemaan kaikkien asiakkaiden ongelmat, olivatpa ne kuinka isoja tai pieniä tahansa – sataprosenttisella tyytyväisyystakuulla!

Mobiilikehitys elementtejä

Ohjelmistosuunnittelua asiakkaan ehdoilla

Ohjelmistokehitys lähtee asiakkaan tarpeesta. Meillä tärkeintä on ymmärtää asiakkaan tarve ohjelmistolle, mitä sillä halutaan saavuttaa ja miten sitä halutaan käyttää. Aluksi on mietittävä onko sinulla tarve tilaustyölle vai valmisohjelmistolle, sillä useissa tapauksissa pystymme hyödyntämään jo olemassa olevia pohjia, mikä tulee säästämään lopulta aikaa ja rahaa projekteissa. Tarvittaessa myös luomme ohjelmiston alusta alkaen.

Ohjelmistokehityksen vaiheet

Jokaisen ohjelmistokehityksen vaiheet vaihtelevat ja saattavat mennä hieman eri järjestyksessä, mutta yleensä niitä kuitenkin voidaan lähteä kehittämään kolmessa vaiheessa.

Ensimmäisenä kehitysvaiheena on versio joka on prototyyppi. Todella yksinkertainen, pelkistetty ja karu versio, joka osoittaa ohjelmiston toimivuuden.

Seuraavana kehitysvaiheena on tämän prototyypin parantaminen. MVP (pienin mahdollinen julkaisuvalmis ohjelmisto) on suunnattu siihen, että ohjelmisto pystyy keräämään palautetta tuotekehitystä varten sekä ohjelmisto pystyy tyydyttämään ensimmäisten asiakkaiden tarpeet.

Kolmantena vaiheena prototyypistä hiotaan palautteiden ja kehittämisen jälkeen valmis ohjelmisto asiakkaiden/yrityksen tarpeisiin.

Hyvä lopputulos ei synny sillä, että asiakas työntää ohjelmistoidean suoraan ohjelmistotalolle. Ohjelmistokehityksessä on tärkeää, että asiakkaan ja ohjelmistokehittäjän välillä on avoin vuoropuhelu, tiivis yhteistyö sekä tiivis yhteydenpito – tällä tavalla saamme varmistettua toimivan ohjelmiston sekä tyytyväisen asiakkaan.

Käyttämämme tekniikat

Laadukas ohjelmistosuunnittelu tarvitsee paljon enemmän kuin pelkästään tietyn kielen tai välineen osaamista. Ohjelmistosuunnittelu on projektinhallintaa, kykyä perehtyä uusiin tekniikoihin, ongelmanratkaisukykyä, sinnikkyyttä, toimialan tuntemusta sekä halua kuunnella ja palvella asiakasta!

Me käytämme ohjelmistosuunnittelussa muun muassa seuraavia teknologioita:

Web:

 • HTML, CSS, Java, Node.js, PHP, React.js,Python, Ruby, Ruby on Rails, WordPress, Laravel, Spring, Vue.js, Backbone, Meteor, AngularJS ja JQuery

Mobiili:

 • Java, Swift, React Native ja Cordova

Muut:

 • Python, Go, Linux

Ohjelmistoprojektit ja avoin lähdekoodi

Ohjelmistoprojektit ovat useimmiten tai miltein aina valmistettu avoimen lähdekoodin moduulien päälle. Tämän ansiosta ne ovat edullisempia kuin esimerkiksi ohjelmistolisenssejä vaativat ohjelmistot.

Pystymme takaamaan kilpailukykyiset hinnat avointa lähdekoodia käyttämällä, mutta silti mikään ohjelmisto ei ole avoimesti suoraan saatavilla. Meiltä löytyy tarvittava ammattitaito ja osaaminen, että pystymme hyödyntämään avoimia lähdekoodeja ja sitä kautta räätälöidä asiakkaalle ohjelmisto.

Useissa tapauksissa avoin lähdekoodi on myös luotettavampi kuin suljettu lähdekoodi, sillä avointa lähdekoodia voidaan käydä läpi julkisesti kehitysyhteisössä ja sitä voidaan myös itse parannella ohjelmistoon sopivaksi.

Applikaatio layoutit

Ketterä ohjelmistokehitys

Ketterä kehitys pystyy takaamaan nopean reagoinnin vaadittaviin muutoksiin esimerkiksi Scrum-mallia hyödyntäen. Kehityksessä ohjelmisto pyritään jakamaan pieniin ja lyhyisiin iteraatioihin tai osaprojekteihin, millä voidaan minimoida riskejä. Jokaisen projektin osa pystytään tuottamaan nopealla aikataululla ja sen lisäksi se sisältää uusien toimintojen julkaisemiseen vaadittavat tehtävät.

Jotta ohjelmisto olisi käyttö- ja testauskelpoinen, pyrimme tekemään ohjelmistosta julkaisuvalmiin jokaisen osan jälkeen mikä siihen lisätään. Näin ollen sinne pystytään lisäämään uusia ominaisuuksia, sekä muokkaamaan vanhoja osia.

Ohjelmistoa suunniteltaessa muutoksia tulee yleensä aina, tästä syystä ketterä kehitys on usein helpompi, halvempi ja joustavampi tapa tuottaa ohjelmistoja.

Tästä löydät listattuna muutamia hyötyjä ketterästä kehityksestä:

 • Se on kustannustehokasta
 • Automatisoi prosesseja, mitä tehtiin ennen käsin
 • Ketterä kehitys ratkaisee asiakaskohtaisen tarpeen, jos siihen ei ole saatavilla valmisohjelmistoa
 • Jatkokehitys mukautuu uusiin ideoihin sekä liiketoiminnan tarpeisiin
 • Mahdollista integroitua esimerkiksi maksamisen ratkaisuihin tai toiminnanohjaukseen
 • Avointa lähdekoodia hyödyntämällä et joudu sitoutumaan ainoastaan yhteen ohjelmistoon / it-toimittajaan
 • Kilpailun syntyessä tuottaa innovatiivisia toimintamalleja
 • Mahdollista hyödyntää open source-komponentteja

Projektin jälkeinen ylläpito

Kun ohjelma on julkaistu ja käytössä, ei tule unohtaa sen taustalla pyörivää ohjelmistoa. Ohjelmiston on tärkeää pysyä toiminnassa, eli ajan tasalla ja tasaisesti huollettuna. Me tarjoamme valmistamillemme ohjelmille ylläpidon teknologioista riippumatta. Alustasta riippuen pystymme myös tekemään päivityksiä paikallisesti tai etänä. Tarpeen vaatiessa autamme serverin päivittämisessä ja sen saattamisesta ajan tasalle.